PeyamaKurd - AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, önümüzdeki günlerde partiye yeni katılımlar olacağını söyledi.
Acar, çeşitli noktalardan katılımlar olacağını farklı partilerden farklı katılımların karşılık bulacağını söyleyebiliriz dedi.
Acar, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın partisinin 24üncü yaşı kutlayan özel bir değerlendirme yapacağını aktardı.
AKPnin 24üncü kuruluş yıl dönümü programı hazırlıklarına ilişkin parti genel merkezinde AKP Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan ile birlikte açıklama yapan Acar, Sokaktan aldığımız güçle, milletten aldığımız bu teveccühle yolumuza devam edeceğimiz 24üncü yaşın, diğerlerinden farklı olarak şunu paylaşmakta fayda var. 25inci yıla kadar ilk kez biz, bir yıllık bir kampanya dönemine girmiş olacağız dedi.
Partiye yeni katılımlara ilişkin gelen soru üzerine konuşan Acar, çeşitli noktalardan katılımlar olacağını farklı partilerden farklı katılımların karşılık bulacağını söyleyebiliriz. Rozet merasimini Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirmiş olacak dedi.