DEM Parti’den Uçum’a 'çözüm süreci' tepkisi: Korkunuzu tahmin ediyoruz!

PeyamaKurd - ‘Çözüm süreci olmaz’ çıkışı yapan ve DEM Parti’ye ‘tasfiye’ tehdidinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’a yanıt veren DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, ‘Korkunuzu ...

Haberler 18.10.2024 - 17:22 Son Güncelleme : 18.10.2024 - 21:22

PeyamaKurd - çözüm süreci olmaz çıkışı yapan ve DEM Partiye tasfiye tehdidinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçuma yanıt veren DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Korkunuzu da, tedirginliğinizi de tahmin ediyoruz dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın Başdanışmanı Mehmet Uçumun, Eğer DEM kendisine sunulan terör vesayetinden kurtulma imkanını sosyal ve siyasi açıdan değerlendirmezse veya bu imkanı kötüye kullanırsa o zaman TBMMde DEM üzerinden yürütülen terör vesayeti hukuk yoluyla tasfiye edilir tehdidine DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Doğan, Kötülüklerin Başdanışmanı diyerek Uçumu etiketlediği paylaşımında şöyle dedi:

Sizin gibi vesayetçileri çok iyi tanıyoruz. Korkunuzu da, tedirginliğinizi de tahmin ediyoruz. Bu ülke ivedilikle sizin gibilerin vesayetinden kurtulmalı

Ana Sayfaya Git