Harris: Trump ile münazaraya hazırım!

PeyamaKurd - ABD Başkan Yardımcısı ve Demokrat Parti'nin potansiyel başkan adayı Kamala Harris, dün yaptığı açıklamada, Cumhuriyetçi Parti'nin Kasım seçimlerindeki adayı eski Başkan Donald Trump ile bir münazaraya “hazır” olduğunu dile getirdi. Harr...

Haberler 26.07.2024 - 18:05 Son Güncelleme : 16.09.2024 - 23:17

PeyamaKurd - ABD Başkan Yardımcısı ve Demokrat Partinin potansiyel başkan adayı Kamala Harris, dün yaptığı açıklamada, Cumhuriyetçi Partinin Kasım seçimlerindeki adayı eski Başkan Donald Trump ile bir münazaraya hazır olduğunu dile getirdi. Harris gazetecilere Ben hazırım, hadi yapalım dedi.

Fox News daha önce Trump ve Harris arasında 17 Eylülde bir münazara yapılmasını önermişti.

Yıllarını ABD Başkanı Joe Bidenın gölgesinde geçirdikten sonra, ABD siyaset sahnesinin ön saflarında yer alan Harrisin, partisinden geniş destek alan Donald Trumpa karşı kendi yaklaşımını kabul ettirmek için başkanlık seçimlerine birkaç haftası var.

Demokrat başkanın yarıştan aniden çekilmesinin ardından yerini alan 50 yaşındaki Harris, çok hassas bir denklemle karşı karşıya.

2022den bu yana Beyaz Saraya aday olan Trumpın, Cumhuriyetçi Partinin Milwaukeedeki kongresine benzer organize bir süreci yönetecek kampanya ekibini oluşturmak için ayları vardı.

Buna karşılık Kamala Harrisin aday olarak imajını pekiştirmek ve Joe Biden ile birlikte anketlerde düşen Demokratların imajını iyileştirmek için dört aydan az zamanı var.

Ana Sayfaya Git