Rojin Kabaiş'in arama geçmişi ortaya çıktı

PeyamaKurd -  Van'da kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolmadan Google arama geçmişi ve kütüphaneden okumak için aldığı son kitap ortaya çıktı. Aktarılan...

Haberler 17.10.2024 - 18:53 Son Güncelleme : 18.10.2024 - 11:51

PeyamaKurd - Vanda kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü sahilinde cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaişin kaybolmadan Google arama geçmişi ve kütüphaneden okumak için aldığı son kitap ortaya çıktı.

Aktarılan habere göre Rojinin aramalarında Öldükten sonra cennete nasıl girileceği, Ölen kişinin banka hesabındaki paraya ne olacağı gibi başlıklar aranırken, aldığı son kitap ise Sait Faik Abasıyanıkın Kayıp Aranıyor kitabı olduğu kaydedildi.

Habere göre bu yeni bilgiler, olayın ardındaki sır perdesini aralamaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.

Vanda, 27 Eylülde kaybolan ve Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaişin cenazesi önceki gün Diyarbakırda toprağa verildi.

Van Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemlerinin ardından baba Nizamettin Kabaiş ve akrabalarına teslim edilen Rojin Kabaişin cenazesi, kara yoluyla Diyarbakırın merkez Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığına getirildi.

Ana Sayfaya Git