Trump'tan Putin’e: 'Kubbeleri kafanın üstünden uçuracağım dedim'

PeyamaKurd - Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partinin 5 Kasım’daki seçimlerde başkan adayı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile geçmişte yaptığı konuşmada “Eğer Ukrayna’nın peşine düşersen sizi çok sert vuracağım” dedi. Tr...

Haberler 21.10.2024 - 18:35 Son Güncelleme : 22.10.2024 - 08:37

PeyamaKurd - Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partinin 5 Kasımdaki seçimlerde başkan adayı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile geçmişte yaptığı konuşmada Eğer Ukraynanın peşine düşersen sizi çok sert vuracağım dedi.

Trump, Wall Street Journal gazetesine verdiği mülakatta, Putinin kendisinin ne kadar deli olduğunu bildiğini kaydederek Putinin değişik bir karakteri olduğunu söyledi. Putini iyi tanıdığını aktaran Trump, şu ifadelere yer verdi:

Ona dedim ki: Vladimir, eğer Ukraynanın peşine düşersen sizi çok sert vuracağım, inanamayacaksın. Moskovanın tam ortasından sizi vuracağım. Biz dostuz, yapmak istemiyorum fakat başka çarem yok. Putin, Yok artık. dedi, ben de Var artık. Kubbeleri kafanın üstünden uçuracağım. dedim. Biliyorsunuz o kubbelerin altında yaşıyor.

ABD Başkanı Joe Bidenın seçim gününün huzurlu geçmeyebileceğini söylemesine dair Trump, Bidenın ne olduğundan habersiz olduğunu aktardı.

Ana Sayfaya Git