Zelenski, dev yardım paketini değerlendirdi!

PeyamaKurd - Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "Ukrayna savaşıyor ve oğullarını ve kızlarını cepheye gönderiyor. Bu da tüm Avrupa, NATO ve ABD için bedeli azaltıyor. ABD ordusu NATO ülkelerini korumak için savaşmak zorunda değil, Ukraynalılar bunu yapıyor&q...

Haberler 22.04.2024 - 21:23 Son Güncelleme : 18.05.2024 - 07:40

PeyamaKurd - Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna savaşıyor ve oğullarını ve kızlarını cepheye gönderiyor. Bu da tüm Avrupa, NATO ve ABD için bedeli azaltıyor. ABD ordusu NATO ülkelerini korumak için savaşmak zorunda değil, Ukraynalılar bunu yapıyor açıklamasında bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABDnin Ukraynaya yönelik yeni dev yardım paketinin ülkesinin ikinci Afganistan olmayacağıyönünde güçlü bir sinyalgönderdiğini söyledi.

NBC Newse konuşan Zelenski, yardımın ABDnin bir liderlik gösterisi olduğunu söyledi.

Zelenski söz konusu duruma dair şu ifadelere yer:

Bu yardım, Ukraynayı güçlendirecek ve Kremline bunun ikinci bir Afganistan olmayacağına dair güçlü bir sinyal gönderecektir. ABD Ukraynanın yanında olacak, Ukraynalıları ve demokrasiyi koruyacak. 6 aydır yıldır bekliyorduk. Şimdi bu önemli olumlu oylamaya ulaştık.

ABDnin savaşı finanse etmediğini, her şeyden önce tüm Avrupada özgürlük ve demokrasiyi koruduklarını ileri süren Zelenski, Ukrayna savaşıyor ve oğullarını ve kızlarını cepheye gönderiyor. Bu da tüm Avrupa, NATO ve ABD için bedeli azaltıyor. ABD ordusu NATO ülkelerini korumak için savaşmak zorunda değil, Ukraynalılar bunu yapıyor. Sadece yardım sağlıyor diye konuştu.

Ana Sayfaya Git