PeyamaKurd - Başkan Mesud Barzani, Eylül ve Mayıs Devrimlerinde mücadele eden Peşmerge ve savaşçılara şükranlarını sundu.
Barzaninin Ofisinden yapılan açıklamaya göre 15 Eylül 2025 çarşamba günü (bugün), Başkan Barzaninin Pirmamda, Eylül ve Gulan Devrimleri Yüksek Vakfı ve Xabat Güçleri ile bir araya geldi.
Başkan Barzani, Kürdistan kurtuluş hareketinde ve Kürdistan halkının özgürlüğüne kavuşmasında rol oynayan, Eylül ve Mayıs Devrimlerinde mücadele eden Peşmerge ve savaşçılara şükranlarını sundu.
Başkan Barzaniye göre şu anda var olan, Peşmerge ve halkımızın mücadelesi ile kahraman şehitlerimizin kanının ürünüdür.
Kürdistan ile Iraktaki siyasi durum ve gelişmelere de ışık tutan Başkan Barzani, yaklaşan Irak Parlamento seçimleri ve siyasi süreç konusunda tavsiyelerde bulundu.