"Harris başkan olursa Biden'ın politikasını sürdürecek"

PeyamaKurd - New Lines Enstitüsünde kıdemeli araştırmacı Myles Caggins, Kamala Harris'in başkan seçilmesi halinde Joe Biden'ın birçok politikasını sürdüreceğini vurguladı. Caggins, Biden'ın Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğin...

Haberler 22.07.2024 - 11:40 Son Güncelleme : 16.09.2024 - 22:59

PeyamaKurd - New Lines Enstitüsünde kıdemeli araştırmacı Myles Caggins, Kamala Harrisin başkan seçilmesi halinde Joe Bidenın birçok politikasını sürdüreceğini vurguladı.

Caggins, Bidenın Kamala Harrisi aday olarak onayladığını ve desteklediğini belirtti.

Birçok kişi ve Kongre üyesinin aday olma niyetinde olduğunu kaydeden Myles Caggins, Kamala Harris ve Donald Trumpın başkanlık için zorlu bir rekabet içinde olacağına inanıyor.

Kamala Harrisin önümüzdeki 4 yıl içinde ABDye liderlik etmek için net bir planı olması gerektiğini bildiren Caggins, Harrisin başkan seçilmesi halinde Joe Bidenın izlediği birçok politikasını sürdüreceğini vurguladı.

Caggins, Harrisin başkan seçilirse önemli kararlar alabileceğini kaydederek, Harrisin İsraile silah tedarikini durdurma seçeneği var. Başkan Yardımcısının ABD Başkanı olması ve Kürdistan Bölgesine destek sağlamaya devam etmesi de Irak ve Kürdistan Bölgesi için önemli olacak ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git