Mesud Barzani, Irak Ulusal Sorumluluk ve Adalet Yüksek Komisyonu Başkanı'nı kabul etti

PeyamaKurd - Başkan Mesud Barzani ve Ulusal Sorumluluk ve Adalet Yüksek Komisyonu Başkanı Basım Bedri, Kürdistan Bölgesi Hükümeti ile federal hükümet arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve sorunların çözümünü değerlendirdi. Mesud B...

Haberler 17.09.2024 - 16:22 Son Güncelleme : 20.09.2024 - 01:06

PeyamaKurd - Başkan Mesud Barzani ve Ulusal Sorumluluk ve Adalet Yüksek Komisyonu Başkanı Basım Bedri, Kürdistan Bölgesi Hükümeti ile federal hükümet arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve sorunların çözümünü değerlendirdi.

Mesud Barzaninin Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Irak Ulusal Sorumluluk ve Adalet Yüksek Komisyonu Başkanı, komitelerinin görev ve çalışmalarına değinirken, işlerinin profesyonel bir şekilde ve siyasi müdahaleden uzak bir şekilde yürütüldüğünü vurguladığı toplantıda, özellikle Kürdistan Bölgesinde çok sayıda insanın ve eski Irak rejiminin politikalarının mağdurlarının bulunduğunu, onların sorun ve taleplerini daha iyi karşılayabilmeleri için ilgili taraflara Kürdistan Bölgesi ile koordineli hareket etmeleri çağrısında bulundu.

Irak Federal Hükümeti ile Kürdistan Bölgesi arasındaki ilişkilerin iyileştirilmesi, ilişkiler ve koordinasyonun önündeki engellerin kaldırılması çağrısında da bulundukları kaydedildi.

Ana Sayfaya Git