Sudani ile Pentagon heyeti bir araya geldi

PeyamaKurd - Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, uluslararası koalisyonun ISİD'le mücadele misyonunun sonlandırılması ve Irak ile ABD arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesini görüşmek üzere ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) heyetiyle görüştü. Başbakan...

Haberler 10.07.2024 - 08:32 Son Güncelleme : 22.10.2024 - 05:54

PeyamaKurd - Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, uluslararası koalisyonun ISİDle mücadele misyonunun sonlandırılması ve Irak ile ABD arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesini görüşmek üzere ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) heyetiyle görüştü.

Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamaya göre Sudani bugün ABD Savunma Bakanlığı Orta Doğu Politikasından Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Daniel B. Shapiro başkanlığındaki ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) heyetiyle görüştü.

Görüşmede uluslararası koalisyonun DAİŞle mücadele misyonunun sona ermesi ve Irak ile ABD arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesi değerlendirildi.

Irak Savunma Bakanı Sabit Abbasi ise Daniel B. Shapiro ve beraberindeki heyeti ile iki ülke arasındaki ortak konuları görüştüğünü duyurdu.

Ana Sayfaya Git