PeyamaKurd - Amedsporun yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Her mayısta şampiyonluk kutlanır, bizim de amacımız mayıs ayında şampiyonluğu kutlamaktır dedi.
1inci Ligde mücadele eden Amed, 2025-2026 sezonunda anlaştığı Teknik Direktör Mehmet Altıparmakı basına tanıttı.
Kayapınar ilçesinde bulunan Şehmus Özer tesislerinde düzenlenen toplantıda yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak, Başkan Burç Baysal, Başkan Yardımcısı İhsan Uğur, Genel Sekreter Faruk Korkmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Hadi Yakişan katıldı.
Toplantıda söz alan yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, şunları dedi:
Burada olmaktan çok mutluyum, bildiğim, tanıdığım bir camiaya geldim. Daha önce Diyarbakırsporda oynamıştım ve bizden ne istendiğini biliyorum. Tek bir hedefimiz var şampiyon olmak. Bunun için buradayız. Bilen var bilmeyen var ama ülkemde 7 şampiyonluğum var. 3 tanesi üst üste olmak üzere bu ligden Süper Lige çıkan takımlar. İnşallah 8inci şampiyonluğu Amedspor ile yaşayacağız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyun sistemi ve oyun şekli olarak kendi oyun anlayışım ve sistemim var. Genelde hücum oynayan, hücum oynatan, ön tarafta oynayan, taraftarında o baskısıyla deplasmana da geleceklerini çok iyi biliyoruz ama özellikle iç saha maçlarında herkesin mutlu olacağı bir takım yaratmak istiyoruz.
Öncelikle transferlerimiz olacak, takımda gelen ve gidenler olacak. Bununla alakalı hep birlikte bir fikir birliğine varacağız. Burada tek bir şey var Amedsporun başarısı ve tek hedefimiz şampiyon olmak. Bunun için buradayız. Sezon sonunda inşallah onlara bir şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Her mayısta şampiyonluk kutlanır, bizim de amacımız mayıs ayında şampiyonluğu kutlamaktır.