Birecik’te DEM Parti binasına bir saldırı daha!

Birecik’te DEM Parti binasına bir saldırı daha!

PeyamaKurd - Urfa'nın Birecik ilçesinde DEM Parti binasına dün yapılan silahlı saldırının ardından gece saatlerinde bir saldırı daha düzenlendi.

İlçe binası camına sert bir cisim ile vuran kişi ya da kişiler binada maddi hasar oluşturdu.

DEM Parti Urfa İl Örgütü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bu alçakça saldırının arkasında hangi karanlık,derin ve kirli güçlerin olduğunu çok iyi biliyor ve tanıyoruz” denildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Birecik Parti binasımıza ikinci saldırı. Dün silahlı saldırı gerçekleştirilen Birecik İlçe Örgütü binasına ikinci saldırı gerçekleştirildi. Birecik ilçesinde DEM partimize dün yapılan silahlı saldırının ardından gece saatlerinde ikinci bir saldırı gerçekleştirildi. 

Meydan Mahallesi'ndeki Abdulkadir Erdil Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası camına sert bir cisim ile vuran saldırgan ya da saldırganlar, ilçe binasında maddi hasara oluşturdu. Saldırganların kimliği henüz belirlenmezken, dün yapılan saldırı ile ilgili gözaltına alınan, seçim sonrası Partimizden istifa eden Mehmet Begit'in ağabeyi Halil Begit, hala gözaltında tutuluyor.

Bu alçakça saldırının arkasında hangi karanlık,derin ve kirli güçlerin olduğunu çok iyi biliyor ve tanıyoruz.”

Dün yapılan saldırı ile ilgili, seçim sonrası DEM Parti'den istifa eden Mehmet Begit'in ağabeyi Halil Begit gözaltına alınmıştı.