Istanbul'da 24 doktor ve hemsireye koronavirüs bulasti

Istanbul'da 24 doktor ve hemsireye koronavirüs bulasti

PeyamaKurd- Tüm dünyayı koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele etmeye çalışırken Türkiye'de 44 kişi hayatını kaybetti, bin 800'den fazla kişi de hastalığa yakalandı.

Türkiye’de koronavirüsle enfekte olanlar arasında 24 aile hekimi ve hemşirenin bulunduğu da ortaya çıktı.

İstanbul’un farklı ilçelerinde görev yapan toplam 24 aile hekimi ile hemşirede koronavirüs tespit edildiğini açıklayan İstanbul Aile Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kutbettin Demir, sağlık personeline yapılan testlerin sonucu pozitif çıkarken, Demir, hekim ve hemşirelerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 

 Demir,  "Birkaç arkadaşımız yatarak tedavi görürken, diğer meslektaşlarımız evlerinde tedaviye devam ediyor. Arkadaşlarımızın sağlık durumlarında endişe edecek bir durum yok" dedi.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!

Yorum Yazın