PeyamaKurd- HDP Mardin Milletvekili adayı Dilaver İnal, AKP’nin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in sandık görevlilerini, “Burada olmayanlar için de oy kullanılacak. Burada benim borum öter” diye tehdit ettiğini aktardı.
Mardin’in Yeşilli ilçesinde sandıkları teker teker gezen AK Parti’li Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in sandık görevlilerini tehdit ettiği ileri sürüldü. Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre, söz konusu durum hakkında bilgi veren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mardin Milletvekili Adayı Dilaver İnal, Demir’in seçim kurallarını çiğnediğini ve “Burada olmayanlar için de oy kullanılacak. Burada benim borum öter.
Eski köye yeni adet mi getiriyorsunuz?” diyerek sandık görevlilerini tehdit ettiğini aktardı. İlçe merkezinde bulunan Makbule Demir Ortaokulu’nda söz konusu duruma müdahale etmek için gittiğini belirten İnal, belediye başkanı Demir’in kedisine de, “Sen kimsin” diyerek tehditlerini sürdürdüğünü söyledi.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yazın