Kürdistan Bölgesi’nde virüs 25 can daha aldi

Kürdistan Bölgesi’nde virüs 25 can daha aldi

PeyamaKurd - Kürdistan Bölgesi Sağlık Bakanlığı’nın 17 Kasım 2020 tarihli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) verilerine göre son 24 saatte 645 yeni Kovid-19 vakası tespit edilirken, 25 kişinin daha virüsten dolayı hayatını kaybettiği belirlendi.

Verilere göre son bir gün içerisinde 5 bin 437 test yapıldı ve bunlardan 645’in sonucu pozitif olarak paylaşıldı.

Hayatını kaybeden vatandaşlardan 6’sı Süleymaniye, 9’u Erbil, Raperin ve Germiyan’da 1 ve Halepçe’de 2 kişi olmak üzere toplam 25 kişi virüsten dolayı hayata veda etti.

Bu süre zarfında 474 kişi de virüsü atlatıp sağlığına kavuşurken, Kürdistan Bölgesi’nde Mart ayından bu yana vaka sayısı 90 bin 904’e iyileşenlerin sayısı ise 55 bin 998’eyükseldi.

Virüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı ise bugüne kadar 2 bin 891 kişi olarak verilerdeki yerini aldı.

 

 

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!

Yorum Yazın