PeyamaKurd - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın ABD'nin Çin'e veya başka herhangi bir ülkeye 'karşı dostluk kurma' politikasından uzak olduğunu, Moskova'nın herkesle dostluk ilişkileri tesis etmeye ve şart koşmamaya gayret ettiğini belirtti.
Lavrov, Rusya'nın ABD'nin Çin'e veya başka herhangi bir ülkeye 'karşı dostluk kurma' politikasından uzak olduğunu, Moskova'nın herkesle dostluk ilişkileri tesis etmeye ve şart koşmamaya gayret ettiğini söyledi.
Rusya'nın ABD'nin Çin'e veya başka herhangi bir ülkeye ‘karşı dostluk kurma’ politikasından uzak olduğunu söyleyen Lavrov, "Ne Rusya, ne Çin, ne de ortaklarımız olarak asla birilerine, diğerlerine karşı dostluk kurmayı önermeyiz. Hoşunuza gitmeyenlere karşı birilerini kışkırtma tavrı zaten bu konudaki tutumumuzun ne olduğu cevabını içeriyor” diye konuştu.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yazın