Netanyahu: Suriye'yi tanklarimizla vurduk

Netanyahu: Suriye'yi tanklarimizla vurduk

PeyamaKurd - Suriye'nin güneyindeki Kuneytra ilindeki bazı bölgeler yine İsrail tank atışlarıyla vuruldu. Olayın ardından açıklama yapan Netanyahu saldırıyı İsrail tanklarının yaptığını onayladı.

Konuya ilişkin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 13-14 Şubat'ta Polonya'da düzenlenecek "Orta Doğu'da Barış ve Güvenliğin Geleceğini Desteklemek" başlıklı konferansa katılmak için Varşova'ya hareketinden önce başkent Tel Aviv'deki Ben Gurion havalimanında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Suriye hariç bölgedeki diğer ülkelerle ilişkilerinin 'çok iyi' olduğunu belirten Netanyahu, Varşova'daki konferansın odak noktasının İran olduğunu belirterek, konferansın önemine değindi.

Öte yandan Netanyahu, İsrail'in İran'a karşı attığı adımlara değinerek, "Her zaman İran'ı durdurmak için çalışıyoruz. Dün de dahil olmak üzere her gün İran ve onun bölgeye yerleşme girişimlerine karşı çalışmalar yapıyoruz" ifadesini kullanarak dünkü saldırıların İsrail ordusu tarafından yapıldığını açıklamış oldu.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!

Yorum Yazın