Greenpeace’den Rojava protestosu: Trump Kürt halkina ihanet etti

Greenpeace’den Rojava protestosu: Trump Kürt halkina ihanet etti

PeyamaKurd - Türkiye’nin Rojava operasyonuna başlamasının ardından ABD Başkanı Donald Trump'a ait kuleye Greenpeace tarafından "Trump Kürt halkına ihanet etti ve öldürdü" yazısı yansıtıldı. 

Operasyonun olacağı bölgede ABD’nin çekilme açıklamasının ardından Türkiye tarafından hazırlıklarına başlanan Rojava'ya yönelik harekatın bugün 16.00’da başladığı duyurulmuştu. 

Rojava ile ilgili ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları ve Türkiye'nin harekatı sonrası birçok ülkeden birbiri ardına açıklamalar yapılmıştı. 

Öte yandan Trump'ın Suriye'de IŞİD ile mücadelede stratejik ortağı olarak gördüğü Kürtlere ihanet ettiğini söyleyen ülke liderleri ve yetkililer tepkilerini dile getirdi. 

ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde ABD Başkanı Donald Trump'a ait kuleye Greenpeace tarafından "Trump Kürt halkına ihanet etti ve öldürdü" yazısı yansıtıldı. 

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!

Yorum Yazın