Harris: Trump ile münazaraya hazırım!

Harris: Trump ile münazaraya hazırım!

PeyamaKurd - ABD Başkan Yardımcısı ve Demokrat Parti'nin potansiyel başkan adayı Kamala Harris, dün yaptığı açıklamada, Cumhuriyetçi Parti'nin Kasım seçimlerindeki adayı eski Başkan Donald Trump ile bir münazaraya “hazır” olduğunu dile getirdi. Harris gazetecilere "Ben hazırım, hadi yapalım" dedi.

Fox News daha önce Trump ve Harris arasında 17 Eylül'de bir münazara yapılmasını önermişti.

Yıllarını ABD Başkanı Joe Biden'ın gölgesinde geçirdikten sonra, ABD siyaset sahnesinin ön saflarında yer alan Harris'in, partisinden geniş destek alan Donald Trump'a karşı kendi yaklaşımını kabul ettirmek için başkanlık seçimlerine birkaç haftası var.

Demokrat başkanın yarıştan aniden çekilmesinin ardından yerini alan 50 yaşındaki Harris, çok hassas bir denklemle karşı karşıya.

2022'den bu yana Beyaz Saray'a aday olan Trump'ın, Cumhuriyetçi Parti'nin Milwaukee'deki kongresine benzer organize bir süreci yönetecek kampanya ekibini oluşturmak için ayları vardı.

Buna karşılık Kamala Harris'in aday olarak imajını pekiştirmek ve Joe Biden ile birlikte anketlerde düşen Demokratların imajını iyileştirmek için dört aydan az zamanı var.