PeyamaKurd - İran’dan İsrail’in güneyindeki Arad ve Dimona şehirlerine düzenlenen füze saldırıları sonucu onlarca kişinin yaralandığı ve çok sayıda binanın yerle bir olduğu bildirildi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, gece yaptığı açıklamada yaşananları "geleceğimiz için çok zor bir gece" olarak nitelendirdi.
İran ile devam eden savaşın 22’nci gününde, İsrail’in güney kesimleri yoğun balistik füze saldırılarına sahne oldu.
Netanyahu: "Her cephede vurmaya devam edeceğiz"
Saldırıların ardından bir açıklama yayımlayan Başbakan Binyamin Netanyahu, ülkenin içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekti.
Netanyahu, şu ifadeleri kullandı:
"Bu, geleceğimiz için verdiğimiz mücadelede çok zor bir akşam. Arad Belediye Başkanı Yair Maayan ile görüştüm ve tüm İsrail vatandaşları adına yaralılarımıza dualarımızı ilettim. Hükümetin tüm birimlerine etkilenen bölgelere en üst düzeyde yardım ulaştırılması talimatını verdim. Düşmanlarımızı her cephede vurmaya devam etme konusunda kararlıyız."