Maduro: "ABD Venezuela'ya karşı psikolojik savaş yürütüyor"
PeyamaKurd - Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin ülkesine yönelik "psikolojik savaş" yürüttüğünü ve her gün tehdit edildiğini bildirdi.
Devlet televizyonu VTV'ye göre Maduro, ABD'nin Karayipler bölgesindeki askeri hareketliliğini yakından izlediklerini aktardı.
Washington yönetiminin Venezuela'da "rejim değişikliği" peşinde olduğunu öne süren Maduro, "Amerikan emperyalizmi tarafından her gün sözlerle tehdit ediliyoruz, her gün psikolojik bir savaş yürütülüyor. Oradan bir söz, buradan bir söz, gemiler bir yandan, füzeler bir yandan..." diye belirtti.
Maduro, ülkenin egemenliğini ve bağımsızlığını savunmak için halk ve ordunun "azami düzeyde birlik içinde" olduğunu vurgulayarak sakin ve sağduyulu hareket edeceklerini aktardı.
Ayrıca Maduro 22 Eylül'de herhangi bir gerekçe gösterilmeden kapatılan YouTube hesabına da değindi.
200 binden fazla takipçisi bulunan ve devlet televizyonundaki haftalık programından kliplerin yayınlandığı hesabın kapatılmasını eleştiren Maduro, "YouTube, sizin de sonunuz gelecek. Çünkü Venezuela'ya bulaşan kurur" dedi.
Bu Haber 54 defa okunmuştur.