Kürdistan için altin bir firsat: Mesrur Barzani’nin adayligi...

Kürdistan için altin bir firsat: Mesrur Barzani’nin adayligi...

PeyamaKurd- Irak’ın El Zeman gazetesinde yayınlanan bir makalede, Mesrur Barzani’nin adaylığının Kürdistan için altın bir fırsat olduğu vurgulandı. 

Viyan Faruq tarafından kaleme alınan makalede şu ana kadar Kürdistan Bölgesi’nde ekonomik krizin bitmediğini kaydetti.

Diğer yandan Faruq, Mesrur Barzani’nin adaylığının böylesi tarihi bir süreçte önemli olduğu belirtildi. Yazar ayrıca, Barzani’nin uygun bir aday olduğunu ve ekonomik yolsuzluğu engelleyebileceğinin altını çizdi.

Söz konusu yazının devamında ise, ”Kürdistan halkı, Mesrur Barzani’nin Kürdistan Güvenlik Konseyi başkanlığındaki çalışmalarını biliyor. Güvenlik konseyi, Kürdistan’ın huzurunun sağlanması için önemli işler yaptı. Kürdistan’daki toplumsal bileşenler Mesrur Barzani’yi destekliyor” ifadeleri yer aldı. 

 

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın!

Yorum Yazın