Thomson: İngiliz Üniversitesi gençlerin kendilerine daha iyi bir...

Thomson: İngiliz Üniversitesi gençlerin kendilerine daha iyi bir...

PeyamaKurd - Londra Üniversitesi Rektör Yardımcısı Wendy Thomson, Uluslararası İngiliz Üniversitesinin gençlerin kendilerine daha iyi bir gelecek sağlamalarına yardımcı olacağını belirtti.

Rektör Yardımcısı Thomson, bugün Uluslararası İngiliz Üniversitesinin açılış töreninde yağtığı konuşmada, "Erbil'de Uluslararası İngiliz Üniversitesinin açılışına katılmak benim için büyük bir onur. Bize verdikleri desteklerinden dolayı Kürdistan Bölgesi Başbakanı'na (Mesrur Barzani) ve Kürdistan Bölgesi Hükümetine teşekkür etmek istiyorum" diye aktardı.

"Üniversitemiz her zaman eğitimi geliştirmeyi hedeflemiştir." diyen Thomson, öğrencilere birçok hizmeti çevrim içi olarak sunduklarını bildirdi.

Üniversitelerinin merkezinin Londra'da olduğunu aktaran Thomson, "Üniversitemiz dünya standartlarında olan 17 üniversiteyle iş birliği yapmaktadır. 109 farklı ülkeden yaklaşık 4000 öğrenci Londra Üniversitesinde eğitim görmektedir" dedi.

Rektör Yardımcısı Wendy Thomson, ayrıca Uluslararası İngiliz Üniversitesinin gençlerin kendilerine daha iyi bir gelecek sağlamalarına yardımcı olacağını kaydetti.