Kastamonuspor Başkanı Aygün: PKK ile Amedspor’u karıştırıyorlar! 

Kastamonuspor Başkanı Aygün: PKK ile Amedspor’u karıştırıyorlar! 

PeyamaKurd - Amedspor kafilesini iyi ağırladığı için ağır eleştirilerin hedefi olan Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, “Bugün olsa yine yaparım. Amedspor’a 1. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Hafta sonu Kastamonu deplasmanından 3 puanla dönen Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un başarısı konuşulmaya devam ederken, Amedspor kafilesini iyi ağırladığı için ağır eleştirilere maruz kalan Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün önemli mesajlar verdi.

Maçın değerlendirmesini yapan Aygün, “Maçın son anına kadar üstün taraf bizdik. Ne yazık ki talihsiz bir gol yedik. O gölü yemeseydik şampiyon bizdik. Bütün oyunculara teker teker teşekkür ediyorum. Oyuncularımız ezilmedi, ezdi oynadı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Ama olmadı atamadık. Talihsiz bir gol ile yenildik” dedi.

Aygün, “Takımın bundan sonraki maçlarını düşünerek gelişiniz güle güle gidişiniz güle güle dedim. Bu lafımı bile eleştirenler oldu. Sözlerimin sonuna kadar arkasındayım. Yarın olsa sahada aynı anonsu yine yaparım. Keşke benim güzel insanlarım Kastamonu 7 puan öndeyken o stadı 1500 kişi ile bırakmasaydılar. Keşke benim hemşerilerim Amedsopr maçında olduğu gibi stadyumu doldurup sahip çıksaydı."

PKK ile Amedspor’u karıştırıyorlar’

Amedspor heyetinin Kastamonu Belediye Başkanı Hastan Baltacı’yı ziyaret ettiğini hatırlatan Aygün, “Belediye başkanımız çağırdı, belediye gittik, orada gelen misafirlerle bir araya geldik. Aziz bey çok güzel bir teşekkür konuşması yaptı. ‘Oynadığınız futbolunuzu takdir ediyorum’ dedim.

Benim için Bursaspor ile Diyarbakır arasında fark yok. Neyi ayrıştıracaktım, niye kavga edecektim. Hepsi kardeşimiz. Bazı insanlar PKK ile Amedspor’u karıştırıyorlar. Kendi dünyamda PKK ile yıllarca savaş vermiş bir insanım.

Diyarbakır’ın incisi bir takım bizimle mücadeleye gelmiş. Gelenlerde aslanlar gibi gelmişler beyler. Ticaret odası başkanı, milletvekili, baro başkanı, tabip odası, OSB başkanı ve kentin önde gelen çok sayıda iş insanı gelmiş. Bunların içinde AK Partilisi var, CHP’lisi var” dedi.

Amedspor’a birinci lig hayırlı olsun’

Barış ve kardeşlik içinde söylediklerinin arkasında olduğunu dile getiren Aygün şunları söyledi, “Amedspor kafilesi Diyarbakır’dan özel uçakla geldi. Şimdi bu adamlara nasıl takdir etmeyeyim ve saygı duymayayım. Deplasmanımıza kim geldi bana bir isim verin. İki vekilimizi aradım gelin bizi yalnız bırakmayın dedim.

İki vekilimiz de gelemedi. Güneydoğulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amedspor’a 1’inci Lig hayırlı olsun, hak ettiler. Ben Süleyman Seba’nın yetiştirdiği biriyim” dedi.