Mesut Bakkal: Amedspor taraftarı rakibe sahayı dar eder!

Mesut Bakkal: Amedspor taraftarı rakibe sahayı dar eder!

PeyamaKurd - TFF 2 Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve ligin 20’nci haftasında kendi evinde Sarıyerspor’u konuk eden Amedspor, 3 gol ile 3 puanı hanesine yazdırdı.

Dün aldığı bu galibiyet ile grubunda puanını 40’a yükselten Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal sosyal medyadan açıklama yaptı.

Takımın başarısına olan inancını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bütün takımı tebrik ediyorum. Birlikte daha büyük başarılar elde edebileceğimize inancım tam" dedi. 

"Büyük başarılar elde edebileceğimize inancım tam”

Amedspor Teknik Direktörü, Mesut Bakkal yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

“Maçın büyük bir bölümünde oyunun kontrolünü elimizde tutmayı başardık. Takımımızın gösterdiği performanstan mutluyum. Her maça üç puan hedefiyle çıkıyoruz ve bu coşkuyu sürdürmek için takım olarak aynı özveriyle çalışmamız gerekiyor.

Yeni transferlerimiz Mert ve Çekdar, takıma önemli katkılarda bulundular. Bütün takımı tebrik ediyorum.

En büyük teşekkürü ise maç boyunca takımımızı hiç susmadan destekleyen taraftarlarımıza etmek istiyorum. Onların tutkulu ve sürekli desteği bize güç veriyor. Bu birliktelikle birlikte daha büyük başarılar elde edebileceğimize inancım tam.

Tekrar'dan söylemek isterim. Amedspor'un bu taraftarı yediğimiz beraberlik Golü’nden sonra bile tek ses ve tek yürek olarak tezahüratlarını bırakmadılar, o sesler halen kulaklarımdan gitmiyor. Bu taraftar buraya gelen hangi takım olursa olsun bu sahayı onlara dar eder.