ABD Başbakanı "TikTok" kararnamesini imzaladı

PeyamaKurd - ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformu TikTok'un güvenlik gerekliliklerini yerine getirerek ülkede faaliyet göstermeye devam etmesini sağlayacak kararnameyi imzaladı.
Trump, Oval Ofis'te yaptığı açıklamada Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile "çok iyi" bir görüşme yaptıklarını anımsattı.
Donald Trump, "Ona çok saygı duyuyorum. Umarım o da bana çok saygı duyuyordur. TikTok ve diğer konular hakkında konuştuk ve bize onay verdi" diye belirtti.
Dell Technologies CEO'su Michael Dell, Fox yöneticisi Rupert Murdoch ve Oracle’ın kurucusu Larry Ellison gibi "ABD’yi seven" 4-5 yatırımcının girişime dahil olduğunu belirten Trump, Oracle’ın güvenlik konusunda büyük bir rol oynayacağını kaydetti.
Bu Haber 278 defa okunmuştur.




