Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, CHP il binasına girdi

Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, CHP il binasına girdi

PeyamaKurd - CHP il yönetimine kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, CHP İl Başkanlığı binasına girdi.

Aracından indikten sonra büyük protestolarla karşılaşan Tekin’e su atıldı. Tekin su atan vatandaşlara “Su iyidir berekettir” dedi.

Tekin aracından indikten sonra büyük protestolarla karşılandı. Basın mensuplarına il binası önünde açıklama yapan Tekin, "Telaş etmeyin, sorularınıza cevap verilecek. Son derece rahatız. Bu sorunun hiçbir parçasında yokuz. Biz kayyum filan değiliz” dedi. 

Gürsel’in gidişinin hemen öncesinde CHP'li vekiller ile polis arasında arbede çıktı. Tekin'in avukatının dilekçe yazarak, kayyumluk kararının icrası için valilik ve emniyet müdürlüğünün görevlendirilmesini istediği ortaya çıktı.

Tekin, “Biz Kayyum falan değiliz. Kayyum Esenyurt'ta. Kayyum Beşik Şişli'de. Bizim ilk günden itibaren ben ve arkadaşlarım olabildikçe bütün temasları kurduk. Bizim görevimiz ne? Bizim görevimiz şimdi gerek delegenin gerekse mevcut il başkanını yöneticilerimizin uğramış olduğu haksızlığı bir an önce oturarak bertaraf etmektir.”

Bu Haber 191 defa okunmuştur.