Başkan Barzani'ye Halepçe İl Destek Konseyinden teşekkür

PeyamaKurd - Başkan Mesud Barzani, dün Selahaddin'de Halepçe İl Destek Konseyi üyelerini kabul etti.
Mesud Barzani'nin Ofisinden yapılan açıklamaya göre görüşmede konuk heyet, Halepçe halkı adına Halepçe'yi il yapma yönündeki çabalarından dolayı Başkan Barzani'ye şükranlarını dile getirdi.
Ayrıca Halepçe'nin il olması yolunda gösterdikleri ciddi çabalardan dolayı Kürdistan Bölgesi Hükümeti, Kürdistan Parlamentosu ve Bağdat'taki Kürdistan Bölgesi temsilcilerine teşekkür eden heyet, Başkan Barzani'den Halepçe'ye desteğini sürdürmesini ve bölgedeki kurumlar aracılığıyla bölgeye daha fazla hizmet sunmasını talep etti.
Başkan Barzani ise konuk heyeti sıcak bir şekilde karşılamasının ardından Halepçe'nin tarihi ve fedakarlıklarından bahsederken, daha fazla hizmet sunmak için Halepçe'nin il yapıldığını ve bunun Halepçe'nin fedakarlıkları ve büyüklüğüyle mukayese edilemeyeceğini söyledi.
Bu Haber 151 defa okunmuştur.




