İsrail Savunma Bakanı: Esad bir katil
PeyamaKurd - İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Rus gazetesine verdiği demeçte Esad ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Rus Kommersant gazetesine demeç veren Liberman, Suriye'de gelinen süreçte kendileri tarafından rejimin iç işlerine karışılmayacağını ifade etti.
Avigdor Liberman, Beşşar Esad'in kendi halkını öldüren bir savaş suçlusu olduğunu ifade ederken, "Suriye'de ondan başka alternatif de yok" ifadelerini kullandı.
Liberman, İran'ın Suriye'deki yayılmacı politikasına yönelik kullandığı ifadelerde, İran'a bölgede kesinlikle müsamaha göstermeyeceklerini belirtti.
son olarak Liberman, İran'ın Suriye'yi kendilerine uzanmakta bir köprü olarak kullanmasına izin vermeyeceklerini ve buna kesin suretle müsaade etmeyeceklerini ifade etti.
Bu Makale 42108 defa okunmuştur.